Endret: 6 mar 2018     Opprettet: 18 feb 2018

Informasjon fra styret - februar 2018

Brannvern/ Snøforholdene/ Flere kanaler fra GET

 

Brannvern

Styret har tidligere engasjert firma for å utføre kontroll av brannvarslere og pulverapparater i leilighetene.

Det har ikke fungert tilfredsstillende. I år legger styret selv et batteri og informasjon om brannvern på mattene til alle beboere. Dette skjer etappevis. Alle får etter hvert.

 

Snøforholdene

Værforholdene skifter raskt denne vinteren, med store mengder snø. Snømåking ivaretas av Hovseter vaktmestersentral.

I tilfelle av ekstra behov, gjør vi oppmerksom på at kasser med strøsingel for glatte veier er plassert ved bom, innkjøring og mellom C- og D-feltet. Redskap til å fjerne snø er utplassert flere steder i sameiet.

Styret ber alle sameiere om å ta et ansvar for at vi har trygge forhold.

 

Flere kanaler (poeng) fra GET

Vi har tidligere informert om at GET ønsker å gi sameiet en kompensasjon for forsinkelser i forbindelse med installasjon av nytt fibernett. Den enkelte sameier vil i en periode på 12 måneder fra 9. februar 2018 få START med 50 poeng pluss 5 OBOS poeng til disposisjon for å skreddersy eget TV-tilbud. Du kan velge blant annet mellom strømmetjenester som HBO Nordic og Curio, sportskanaler, internasjonale aktualitetskanaler eller TV-kanaler for barn.

For å velge hva du vil se, må du gjøre følgende:

Last ned Min GET-app eller logg inn på get.no Velg kanalene eller innholdet du ønsker og trykk valg. Innholdet blir deretter tilgjengelig umiddelbart. Alle film-, serie og dokumentarbibliotekene finner du under GET filmleie/Play.

Vi har videre den glede å informere om at GET vil øke hastigheten utover det som ligger i vår avtale med dem. Det gjelder på individuelle produkter som S, M, L og XL fra 1.3. 2018.

Informasjon om dette legges ut på vår hjemmeside.

Utskriftsvennlig versjon