Endret: 10 apr 2019     Opprettet: 24 feb 2019

Informasjon fra styret - februar 2019

Installasjon av varmtvannsberedere på D-feltet/ Strømutkobling/ Lamper gis bort/ Brannvern/ Stjålet ladeboks/ Årsmøtet

 

Påminnelse til beboere på D-feltet i forbindelse med installasjon av nye varmtvannsberedere

I perioden fra mandag den 25. februar til 12. april 2019 vil varmtvannskapasiteten på D-feltet være redusert. Alle må vise hensyn ved å ikke la varmtvannet stå og renne og ved å benytte seg av kun korte dusjer i ovennevnte tidsperiode. Bruk av badekar MÅ for all del unngås.

Varmtvannet vil bli helt avstengt i perioder på dagtid. Dette vil hovedsakelig dreie seg om den første uken i tidsperioden kl. 09.00 til kl. 15.00.

IKKE BENYTT VASKEMASKINER OG OPPVASKMASKINER, OG LA KRANER/ ARMATURER INNE I LEILIGHETENE STÅ STENGT I DISSE AVSTENGNINGSPERIODENE.

VÆR OPPMERKSOM NÅR DERE BEGYNNER Å BRUKE KRANENE ETTER AT VANNET HAR KOMMET TILBAKE DA DET KAN OPPSTÅ EN DEL LUFT I RØRENE.

ÅPNE KRANENE VARSOMT!

 

Strømmen kobles ut

Strømtavlene skal skiftes, og arbeidet starter i uke 9. Når de nye tavlene kobles til, blir strømmen borte i noen timer på dagtid.

Her er en oversikt for de forskjellige oppgangene:

Nr. 36 og 38 - mandag 11/3

Nr. 40 og 42 - onsdag  13/3

Nr. 74 og 76 - mandag  18/3

Nr. 80 og 82 - onsdag  20/3

Nr. 64 og 78 - mandag 25/3

Nr. 70 og 66 - onsdag  27/3

Nr. 32 og 46 - mandag 1/4

Nr. 60 og 54 - onsdag 3/4

 

Lamper gis bort

 
 

 

I forbindelse med rehabiliteringen har gamle lamper blitt fjernet. Disse kan beboerne få. Interesserte bes sende en epost til styret. Først til mølla……

 

Brannvern

I de neste ukene blir ett batteri for røykvarslere og informasjon om brannvern lagt på alle mattene. Det vil ta tid å legge ut alt, så vær oppmerksom på at noen får dette før andre.

 

Stjålet ladeboks

Styret har blitt informert om at en ladeboks har blitt stjålet fra en garasjeplass. De som ikke har gitterdør foran garasjeplass, bes være oppmerksom på at slikt utstyr kan stjeles.

 

Årsmøtet - NB: Merk møtested

Vi minner om årsmøtet som finner sted 9. april kl. 18 i aulaen på Persbråten videregående skole. Aulaen ligger til venstre rett innenfor hovedinngangen.

Det var ikke mulig å leie Voksen kirke grunnet oppussing.

Utskriftsvennlig versjon