Parkeringsplasser til utleie/ ønskes leid/ bytte av plass

Parkeringsplass uten gitter ønskes;

Vi har en fin parkeringsplass på 2. plan under Olaf Bulls vei 56 med gitter og låsemulighet. Vi har en større bil og trenger derfor å bytte plass permanent til en plass uten gitter.

Ønsker du å bytte plass med oss kontakt Marita Brå Ellefsen på tlf: 957 09 449 eller e-mail maritakjekk@gmail.com

 

Parkeringsplass uten gitter ønskes;

Vi har en fin parkeringsplass på øverste plan over garasje 2 med gitter og låsemulighet. Vi skal ha en større bil og trenger derfor å bytte plass permanent til en plass uten gitter. Gjerne nærmere Olaf Bulls vei 36. 

Ønsker du å bytte plass med oss kontakt Henrik Faltin på tlf: 41 29 13 27 eller e-mail henrikfaltin@gmail.com

 

Parkeringsplass til utleie, evt. bytte av plass;

Jeg ønsker å leie ut min garasjeplass på D-feltet, nederste nivå. Plassen er uten gitter. Den ligger helt innerst i garasjeanlegget til høyre, merket med nr. 2057. Plassen kan eventuelt byttes mot en annen plass på D-feltet. Kontakt Per E Myhre på 90547862 eller via mail: permyhre@hotmail.com.

 

Parkeringsplass til utleie;

Jeg vil gjerne leie ut min parkeringsplass, lokalisert på D-feltet, øverste nivå, nr. 0207. Plassen er uten gitter. De som er interessert kan ta kontakt med Alejandra Varde på tlf: 40 60 63 70

 

Parkeringsplass til utleie;

Parkeringsplass uten gitter nummerert med 0145, øvre D-felt, leies ut. Ta gjerne kontakt med Marianne Solhaug, tlf 95428788 eller solhaug.marianne@gmail.com, ved interesse.

 

 

Har du parkeringsplass til utleie, send e-post til liabakken@styrerommet.net

Forslag til avtale